Biztosítsa lakását mielőtt a baj bekövetkezne!

A mai világban elengedhetetlen, hogy ingatlanunkat ne biztosítsuk, ha csak részben, akkor is.

Az időjárás szeszélyes változásai, egyre gyakrabban okoz tulajdontárgyainkban, otthonunkban igen magas károkat. Ha bekövetkezett a baj, akkor sem kell végső elkeseredésbe bocsátkoznunk, hisz erre nyújt kielégítő megoldást ha van lakásbiztosításunk. Mostantól lehetősége van honlapunkon is megkötni lakásbiztosítását, számolja ki az Önnek legmegfelelőbbet és biztosítsa ingatlanát, mielőtt a baj bekövetkezne.


Honlapunkon három csomag típusból választhatja ki az Ön igényének a legmegfelelőbbet. A csökkentett fedezetű csomagban az alapvető szolgáltatások találhatóak meg, az átlagos csomagban a csökkentett fedezetek mellett plusz szolgáltatásokat találunk, a bővített csomag pedig tartalmazza majd az összes szolgáltatást.

 A lakásbiztosítás mellett biztosíthatjuk akár melléképületünket, garázsunkat vagy ha pincével rendelkezünk akár azt is. Milyen kockázatokra nyújt általában fedezetet? Többek között a betörésre, üvegtörésre, jégverésre, hónyomásra, robbanásra, tűz esetére, vezetékes vízkárra, csőtörésre, de a kockázati tényezők további felsorolása természetesen az adott biztosító feltételfüzetében részletesen meg vannak jelölve, célszerű a biztosítás megkötése előtt alaposan tájékozódni azokról. Bővített fedezet lehet akár a balesetbiztosítás, elveszett bankkártya pótlás, mentés, oltás költsége, átmeneti szükséglakás bérleti díja. Természetesen ezek a kiegészítő szolgáltatások is biztosítóktól függő lehet, ezért kérjen biztosítójától, alkuszától bő felvilágosítást. Ha Ön is biztonságban szeretné tudni lakását, értékeit, megkötheti biztosítását honlapunkon gyorsan és egyszerűen. Ha további kérdésekre szeretne kielégítő választ kapni, tájékozódjon a Lakásbiztosítás menüpont alatt található lehetőségek valamelyikén, vagy kérdezze szakértő munkatársainkat, a Szakértői rovatban, vagy akár telefonon keresztül is felteheti kérdését, ahol készségesen állnak rendelkezésére segítőkész munkatársaink.

Frissítés dátuma: 2011.10.11.
További cikkekért keresse fel Blog oldalunkat